Puişori

de Robert  Fenhagen (USA)

Traducere: Mona Miruna Pinţă, masterand MTTLC

for the English version, click here

 

Avea să fie o nouă zi fierbinte în Florida – lentă şi senzuală. Era iunie şi tuturor le era cald şi foame.

Puiul de pasăre se rostogoli din cuib şi căzu la pământ ca o piatră. Înălţimea era mică, aşa că nu se răni. Nimerise într-una dintre curticelele de pe Shady Lane din afara Tampei.

O mămică drăguţă de 23 de ani işi luă fetiţa şi o aşeză în ţarcul ei de pe verandă. Era la o scurtă distanţă de locul unde căzuse puiul de pasăre. Acesta arăta  ca un fulg alb şi pufos, contrastând izbitor cu verdele ierbii.

Un băiat din cartier, despre care toata lumea spunea că părea prea mare pentru vârsta lui, privi pe furiş pe după gardul de plastic la tânăra mămică blondă. Îşi frecă mâna de faţă şi simţi o tensiune în pantaloni.

Pisica, care se furişa printre tufişurile de pe marginea grădinii, înţepeni şi se întoarse spre puiul de pasăre. O rodea stomacul şi asta era tot ce o interesa acum. În general, se ferea de soarele Floridei stând într-un loc răcoros şi dormind acolo toata ziua, dar acum se trezise flamândă şi observase căderea puiului.

Tânăra mămică se asigură că fetiţa ei nu stă în soare şi reintră în casă pe o uşă glisantă urmărită de privirile băiatului.

Se întoarse de unde venise prin bucătărie şi coborî cele şase trepte spre spălătoria neterminată, unde erau maşina de spălat şi cea de uscat.

Când îşi dădu seama că uitase să ia cearceaful de pe pătuţ se lovi cu palma peste frunte. În drum spre scările ce dădeau în bucătărie,  dădu peste grămada de haine de spălat, după care urcă scările spre etaj. Urcând, îşi aminti că trebuia să o sune pe prietena ei, Michelle.

Formă numărul  pe telefonul de la etaj. Nu răspunse nimeni, aşa că lăsă un mesaj confimând întalnirea programată din acea seară şi rugând-o pe Michelle să o sune înapoi. Închise telefonul, apoi se grăbi în camera fetiţei de unde  luă cearceaful deabia pătat de pe salteaua din pătuţ.

În timp ce cobora scările, sună telefonul. Tânăra mămică zâmbi, dându-şi seama că trebuie să fie Michelle.

Adolescentul trecuse de cealaltă parte a gardului şi era acum lipit de latura casei. Avea o erecţie intensă ce era pe punctul de a exploda.

Se gândi la corpul mic al tinerei mămici, respiră adânc şi se apropie de uşa glisantă.

Pisica nici măcar nu se arcuii, puiul de pasăre avea să fie o pradă uşoară.

Deodată, telefonul sună şi o sirenă a poliţiei se auzi în depărtare.

Pisica sări dar scăpând puiul de pasăre, se îndepărtă cu  stomacul ghiorlăind. Băiatul se uită în jur şi se mută în spatele gardului. Din greşeală îşi atinse puţa de unul din pironii ieftini ai gardului şi ejaculă. Mama lui avea să observe asta şi, ştiind cum e ea, avea să comenteze. Se simţi ca un freakangiu.

Tânăra mămică se gândi la soţul ei şi zâmbi. Nu îl iubea la fel de mult ca pe copil, dar îl iubea.

După ce închise telefonul, coborî să verifice fetiţa înainte de a pune rufele la spălat. Fetiţa dormea adânc şi mama zâmbi, bucuroasă că apucase să vorbească cu Michelle înainte de a pune la spălat.

Pasărea mamă dădu ocol deasupra puiului, care stătea în iarbă şi se uita în jur. Pisica nu mai era o ameninţare, dar o mămică drăguţă continua să verifice zona şi aerul păru să tremure.

Puişori

3 thoughts on “Puişori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top