Iarna siberiană din noi

[Satanochio şi 20 de ani de la revoluţie]

de Costin Chioreanu





site oficial Costin Chioreanu: www.twilight13media.com
site oficial Satanochio: www.satanochio.com
videoclip Satanochio – Siberian Winter: www.youtube.com/watch?v=n5FEeGInRX4
puteţi asculta Siberian Winter în versiunea Satanochio şi la www.myspace.com/satanochio

###

Costin Chioreanu, Siberian Winter & Satanochio

de iQ666

Am insistat să dedicăm secţiunea “imagini” a numărului curent al EgoPHobia acestor desene pentru că descriu o parte din ce simt şi eu la 20 de ani de când mă bucurasem că am scăpat de comunişti. M-am bucurat degeaba, ei sunt tot aici şi ne conduc. Ne-au minţit şi manipulat, iar noi am avut de ales între ei şi ei. M-am săturat să votez doar răul pe care-l cred mai mic, mi-a ajuns iarna siberiană din capetele şi sufletele noastre, nu mai vreau să mă bucur doar de iluzii. Priveşte aceste imagini şi gândeşte-te unde eşti reprezentat în ele. Pentru că undeva eşti.

Să specific că nu sunt fan Satanochio, deşi pseudonimul meu v-ar putea induce această impresie şi îmi place cum sună muzica acestei trupe. Când am văzut desenele cu care Costin Chioreanu a completat versiunea Satanochio a cântecului Siberian Winter pentru un album tribut Running Wild am ştiut că ar trebui să ne străduim să vi le arătăm şi vouă, cei care citiţi EgoPHobia. Nici nu a fost nevoie de prea multe eforturi din partea conducerii e-revistei noastre pentru că artistul care le-a creat a fost foarte deschis şi amabil. Pentru că n-am avut ocazia până acum, îi mulţumesc aici. Atât pentru că ne-a oferit desenele cât şi pentru că le-a creat. Oricât de sumbre sunt, ne arată că mai există insule de speranţă în oceanul de putregai în care ne scăldăm toţi care ne-am născut sub semnul mioriţei.

Iarna siberiană din noi

3 thoughts on “Iarna siberiană din noi

  1. Frumoase desene. Din pacate nu ma rascolesc deloc, cum probabil s-ar fi intamplat cu 10-15 ani in urma. Pentru ca m-am impacat cu soarta mea de roman in Romania. Cum se impacase si ciobanasul … Fir-ar ea de “Miorita”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top