Nuanţe

(egoZaur)

de Sorin-Mihai Grad

 

V-am trimis un text şi am purtat discuţii pe marginea lui, dumneavoastră spunându-mi că poate e bun pentru foştii mei profesori, dar nu şi pentru o revistă… ceva de genul acesta. Am dorit să vă contactez şi să vă spun că aveaţi dreptate. Am înţeles mai tarziu acest lucru… În prezent am două volume publicate, mai multe texte în reviste literare, participări la cenacluri etc. Şi de fiecare dată când mă uit peste vreun text mai vechi pe care trebuie practic acum să-l rescriu, mă gândesc la dumneavoastră. Vă doresc succes şi numai bine!

&

Cine vă credeţi voi să nu-mi publicaţi poeziile? Alte reviste precum *** şi *** mi le-au tipărit fără comentarii. Cu ele am primit premii la concursuri şi mi-au fost lăudate de poeţi şi critici mult mai pricepuţi decât voi ca Domnul Profesor *** şi Domnul Conferenţiar ***. Şi dacă vi se face ruşine şi vreţi să mi le publicaţi de ruşine acum nu vă mai dau voie, nu meritaţi! Nu meritaţi să vă numiţi revistă, sunteţi un bloc amărât, dacă aţi fi de hârtie v-aş numi fiţuică ordinară. Aştept scuze!

#

Nu sunt cele mai extreme mesaje pe care le-am primit la redacţie, dar cumva s-a nimerit să vină la noi aproape deodată. Le-am mulţumit personal celor care ni le-au trimis, dar o mai fac o dată şi public. Comentariile asupra diferențelor de nuanțe dintre ele vi le las vouă.

Nuanţe

3 thoughts on “Nuanţe

  1. Eu as fi dezvaluit numele celui de-al doilea, asa, de distractie 😀 Stiu ca incalca etica revista – potential colaborator, dar in momentul in care el nu e in stare sa-si respecte partenerul de discutie, e ca si cum s-ar sustrage pe toate planurile de la regula bunei cuviinte, fiind un caz special in care putem renunta la etica. Partea aia cu sa-l publicati “de rusine” e savuroasa! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top